De 4 engste horrorfilms die je ooit hebt gezien

Horrors! Enge films maar wel spannend. Ben je ook iemand die graag naar horrors kijkt. Er zijn veel horrorfilms die je kunt kijken. De ene horror film is nog enger dan de andere. Wij zetten in dit artikel voor je de vier engste horror films op een rij die je misschien nog niet gezien hebt. Misschien wil je hem nog een keer zien maar ben je vergeten hoe die heette.

The Human Centipede, de engste en smerigste film allertijden

The Human Centipede bestaat uit twee films. Beide films zijn doodeng. Je hebt een versie in het zwart wit van deze horrorfilm en een in kleur. De film moet je gewoon een keer gezien hebben als je van horror houdt, maar houd in gedachte dat die ook smerig is. Als je daar niet tegen kan, kun je hem beter niet kijken. In deze film uit 2009 laten ze goed zien dat eng en vies dichtbij elkaar liggen.

The Conjuring, een film die gebaseerd is op echte getuigenissen

Deze film uit 2013 heeft een eng verhaal dat is gebaseerd op echte getuigenissen van onderzoekers die in het paranormale geloven. De film is zo goed in elkaar gezet dat deze terecht prijzen won. Het verhaal gaat over de familie Perron. Vader Roger, moeder Carolyn en hun kinderen. De familie heeft vijf dochters.

Samen trekken ze in januari 1971 in een huis in Harrisville. Na hun intrek gebeuren er vreemde dingen in het huis. Spullen die opeens ergens anders stonden en geluiden die je niet kunt herleiden. De dochters begonnen verschijningen te zien maar alles is op dat moment nog vrij onschuldig. De moeder gaat op onderzoek uit en ontdekt vreemde sterfgevallen. De familie wordt door een kwaadaardige geest genaamd Batscheba.

Houd je van een horrorfilm? Kijk dan The Texas Chainsaw Massacre

Ben je een horror liefhebber dan is The Texas Chainsaw Massacre een horror die je echt goed angst aanjaagt. De film gaat over Sally die hoort dat vandalen het graf van haar vader hebben vernield. Ze gaat samen met haar vriend Jerry, haar broer Franklin en vrienden Pam en Krik op onderzoek uit. Ze wil weten wie dit gedaan heeft. Hadden ze beter niet kunnen doen, want nu moeten ze na een autopech aanbellen bij een huis. Kijk niet als je een zwakke maag hebt!

Hereditary, een van de beste horrorfilms op dit moment

Hereditary is een horrorfilm uit 2018. Het is een van de beste horrorfilms op dit moment. Annie Graham probeert na de dood van haar moeder Ellen Leigh door te gaan met haar leven. De relatie met haar echtgenoot en kinderen verloopt echter moeizaam. Waarom is Annie niet echt bedroefd?