De 3 meest romantische films allertijden

Ben je verliefd? Kijk je wel eens naar romantische films samen. Er zijn leuke en romantische films waar je lekker bij kunt wegdromen. De 3 meest indrukwekkende romantische films willen we je niet voorhouden. Films die je samen met je partner samen kunt kijken.

Dirty Dancing from 1987

Dirty Dancing is een muzikale en legendarische dansfilm uit 1987. De hoofdrolspelers zijn Patrick Swayze en Jennifer Grey. De film gaat over Frances ook wel Baby genoemd (Jennifer Grey) die verliefd wordt op haar dansleraar. Ze leert de dansleraar Johnny (Patrick Swayze) kennen wanneer ze samen met haar ouders en zus op vakantie gaat naar het Kellerman vakantiepark.

De ouders van Baby (Frances) zijn van goede komaf. Johnny komt uit een ander milieu en moet de eindjes aan elkaar knopen. De danspartner van Johnny raakt zwanger en Baby wil helpen. Ze leent van haar vader geld om de abortus te betalen. Baby moet op dat moment de plaats innemen van Penny en krijgt allerlei dansen aangeleerd zoals de Mambo. Johnny en Frances krijgen een relatie maar moet verborgen worden gehouden.

Frances (Baby) vreest voor de reactie van haar vader. Een jaloerse dame ziet Frances uit het huisje van Johnny komen. Johnny wordt beticht van diefstal maar Baby biecht op dat Johnny het niet geweest kan zijn. Hij werd toch ontslagen omdat die een relatie met Baby (Frances) had. Frances is van slag omdat die weg moest van het vakantiepark. Johnny komt terug en houdt een ontroerende speech over Frances en samen dansen ze een prachtige slotdans op het nummer I have the time of my life.

The Fault in Our Stars, een bijzondere film uit 2014

De bijzondere film The Fault in Our Stars is een aangrijpende film die gaat over het meisje Hazel Grace Lancaster. Het meisje wordt gespeeld in de film door Shailene Woodley en heeft kanker. Hazel is al drie jaar opgegeven door de artsen maar een nieuw medicijn rekt haar leven. Ze ontmoet in haar praatgroep Augustus Waters (Gus) gespeeld door Ansel Elgort. De jongen heeft ook kanker gehad.

In dit verhaal krijgen Hazel en Augustus een innige vriendschap. Ze ondernemen samen veel leuke dingen en wisselen boeken met elkaar uit. De twee tieners Hazel en Gus die kankerpatiënten zijn worden verliefd op elkaar en gaan samen op reis.

Het liefdesverhaal The In Between van 2022

Een prachtige lovestory. De tiener Tessa doet graag fotograferen. In de liefde is Tessa op haar hoede totdat ze Skylar ontmoet. Ze krijgen een relatie maar deze is door een verkeersongeluk maar van korte duur. Skylar overlijdt en Tessa moet alleen verder. Tessa heeft het vermoeden dat Skylar contact probeert te maken vanuit het hiernamaals.